ȘTIRBEI VODĂ 2

bucurești_RO

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
STIL: chic, minimalist
Localizare: central, urban
FUNCȚIUNE: baie, dormitor
TAG-uri GENERALE: design contemporan, dușumea, mobilier minimalist
Priveliste exterioara: nu
Inaltime etaj: 2.5
Suprafata Interioara: 70
Mobilat: da
UTILITĂȚI
AC: da
Electricitate: da
Internet: da
Toalete: da
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Locuri de parcare: nu
Nivel poluare fonica: da
INFORMAȚII IMPORTANTE
Mutare mobila: da
Vopsire pereti: nu
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
cover_image
Acest apartament este amplasat în zona centrală a capitalei, în imediata apropiere a Ateneului. Spațiul este alcătuit dintr-un living cu bucătărie, două dormitoare și două băi. Livingul se deschide către bulevard prin intermediul balconului transformat în extensie a acestuia. În dreptul ferestrelor, este situată o masă de șase persoane, retrasă față de zona de relaxare, de unde se poate urmări pulsul orașului.
In colțul opus al livingului, detașat de asemenea de zona centrală, se află un colț de bucătărie încastrat în perete, cu o chiuvetă, sertare și rafturi pentru veselă și tacâmuri, o plită și câteva electrocasnice de dimensiuni mici. Livingul propriu-zis cuprinde o canapea, un dulap, o etajeră și un televizor montat pe perete.

Băile sunt mici, prevăzute cu duș. Însă, dormitoarele sunt mai generoase din punct de vedere spațial, incluzând o zonă pentru birou, o mică garderobă și spațiu de relaxare. Cromatic, amenajarea se remarcă prin accente galbene, oranj și albastre. Per ansamblu, complexul de texturi și culori conturează o atmosferă caldă și primitoare, cu tente de sobrietate.
27