IRIS 9D

balotești_RO

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
STIL: chic, modern, modernist
Localizare: peri-urban
FUNCȚIUNE: baie, bucătărie, bucătărie deschisă, curte, dining, dormitor, living, lounge, piscina, rezidențial, reședință, terasă neacoperită
TAG-uri GENERALE: design contemporan, dușumea, parchet englezesc, peluză, perspective panoramice, șemineu
Priveliste exterioara: da
Inaltime etaj: 2.7
Suprafata Interioara: 300
Suprafata Exterioara: 600
Mobilat: da
UTILITĂȚI
AC: da
Electricitate: da
Internet: da
Toalete: da
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Locuri de parcare: da
Nivel poluare fonica: nu
INFORMAȚII IMPORTANTE
Mutare mobila: da
Vopsire pereti: nu
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
cover_image
Această locuință privată, amenajată în stil contemporan este amplasată la 30km de București, în localitatea Balotești. Locația se bucură de o poziționare privilegiată, cu deschidere către lac.

Construcția, ce se ridică cu un nivel deasupra parterului, cuprinde o zonă amplă pentru un living luminos, deschis înspre terasă și piscină și o bucătărie deschisă cu minibar și zonă de dining. La etaj, dormitoarele sunt orientate înspre lac cu o priveliște deschisă asupra peisajului înconjurător. Finisajele sunt atent echilibrate, dominate de prezența parchetului din lemn masiv. Atmosfera este completată de accente cromatice ce întăresc caracterul dinamic și accente din materiale speciale, precum sticla transparentă, metalul, mai cu seamă auriu, și suprafețele plușate ale diverselor piese de mobilier.

Eleganța acestei reședințe discrete este completată la exterior de o curte minimalistă ce asigură tranziția dintre spațiul construit și lac.
59