RÂUREANU 5_etaj 3

bucurești_RO

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
STIL: chic, clădire istorică, inspirație franceză, shabby chic
Localizare: central, zonă istorică
FUNCȚIUNE: baie, dining, dormitor, reședință
Priveliste exterioara: nu
Inaltime etaj: 2.6
Suprafata Interioara: 90
Mobilat: da
UTILITĂȚI
AC: da
Electricitate: da
Internet: da
Toalete: da
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Locuri de parcare: nu
Nivel poluare fonica: da
INFORMAȚII IMPORTANTE
Mutare mobila: da
Vopsire pereti: nu
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
cover_image
Acest apartament, amplasat în centrul istoric al Bucureștiului, este compus din două dormitoare, două băi, dintre care una având acces direct din dormitor, un living dublu, un mic balcon și o chicinetă. Locația impresionează prin rafinament și atenția pentru detalii.

Paleta cromatică diferă de la un spațiu la altul, însă coerența spațială este prezervată, spațiile completându-se reciproc. Galbenul și albastrul, culorile accent din dormitoare, se regăsesc în tablourile de pe hol, iar corpurile de iluminat din living intră în dialog cu decorațiile de pe rafturi, trompete și vase aurii.

Amenajarea prezintă continuitate nu numai din punct de vedere al culorilor, ci și al materialelor. Acestea variază de la metalul aurit al corpurilor de iluminat si al vaselor decorative, la fierul forjat, negru, de inspirație art nouveau al cadrelor de pat, ori la betonul aparent al jardinierelor pentru plante, ce amintesc de brutalism.

Textura pardoselii și tapițeria fotoliilor fac trimiteri subtile către o reinterpretare a stilului rustic, o notă discretă ce întărește o atmosferă primitoare și caldă. Se realizează astfel o fuziune controlată între stiluri, un joc captivant între contraste și rime vizuale, impresionant și neașteptat.
36