ISAF_BOXSTUDIO

bucurești_RO

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
STIL: eclectic, glam, industrial, retro-vintage
Localizare: urban
FUNCȚIUNE: galerie, lounge, spațiu multifuncțional, studio film, wc
TAG-uri GENERALE: isaf, podul grant, spațiu deschis, structură de beton
Priveliste exterioara: nu
Inaltime etaj: 4.8 m
Suprafata Interioara: 350
Mobilat: da
UTILITĂȚI
AC: nu
Electricitate: da
Internet: da
Toalete: da
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Locuri de parcare: da
Nivel poluare fonica: nu
INFORMAȚII IMPORTANTE
Mutare mobila: da
Vopsire pereti: nu
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
Această locație multifuncțională, ce păstrează încă urmele trecutului său industrial, prezintă o înălțime impresionantă de aproximativ 5m și un perimetru liber deschis ușor adaptabil diverselor concepte scenografice pentru filmări sau photoshoot.

Întregul spațiu se desfășoară pe un singur nivel și este prevăzut cu o zonă separată pentru WC și duș. Mobilierul existent este ușor de mutat și integrat scenografic, sau, în funcție de opțiuni, poate fi depozitat în containerele din imediata vecinătate pentru a lăsa zona de lucru complet liberă.

Pardoseala este compusă din dale de ciment mozaic, iar pereții prezintă zone tratate diferit, fie cu betonul aparent brut și instalațiile industriale originale, fie cu accente de cărămidă sau pictură murală cu patină retro-glam.

Încăperea prezintă două rânduri de geam pe două laturi opuse, beneficiind de iluminat natural pe toată durata zilei. Un sistem complex de lumini a fost instalat pentru a asigura iluminarea artificială, fie în ansamblu, fie pentru a marca anumite zone punctuale.

Spațiul dedicat toaletei păstrează aceleași note ce îmbină accente glam și o bază industrială, cu finisaje metalice și din beton aparent.

Locația beneficiază de mai multe locuri de parcare disponibile pe bază de rezervare în prealabil. De asemenea, pentru vehicule suplimentare, pot fi rezervate locuri de parcare în apropiere.
17