SCROVIȘTEA 38-42

bucurești_RO

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
STIL: modern
FUNCȚIUNE: baie, bucătărie, dining, dormitor, garaj, grădină, living, lounge, ogradă
Inaltime etaj: 2.5
Mobilat: da
Suprafata Interioara: 600
Priveliste exterioara: da
Suprafata Exterioara: 1400
UTILITĂȚI
AC: da
Electricitate: da
Internet: da
Toalete: da
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Nivel poluare fonica: nu
Locuri de parcare: da
INFORMAȚII IMPORTANTE
Mutare mobila: da
Vopsire pereti: nu
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
cover_image
Locația este amplasată în vecinătatea Bucureștiului într-o zonă rurală retrasă, conectată la mediul natural înconjurător. În imediata apropiere a clădirii, peisajul întâlnește lacul Grivița, către care accesul este liber. Proprietatea dispune și de o piscină, aflată în curtea din spate, orientată înspre râu.

Atât accesul pietonal cât și cel auto se fac prin intermediul unei curți pavate în zona centrală și amenajată perimetral cu diverși arbori și arbuști, dispuși sub forma unor insule verzi de-o parte și de alta a zonei pavate. Aceasta poate acomoda două-trei locuri de parcare, dintre care unul acoperit, existând de asemenea și un garaj pentru o mașină. Intrarea în clădire este marcată de o mică terasă acoperită, ce are acoperiș comun cu locul de parcare.

Clădirea principală se desfășoară pe două niveluri, la parter aflându-se holul de primire, un dining room cu bar ce conectează salonul și bucătăria, un birou și un grup sanitar. În bucătărie, atât finisajele, cât și mobilierul reflectă tonuri de albastru, care, alături de galben, constituie tema cromatică a acestei vile. Legătura dintre parter și etaj se realizează prin intermediul unei scări elicoidale dotată cu lift. La etaj se află un hol, 3 dormitoare și 3 grupuri sanitare, amenajate în tonuri luminoase. Dormitoarele sunt prevăzute cu acces la o mică terasă exterioară, neacoperită.
49