Tour de la Rose

valbonne_FR

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
STIL: boem, inspirație franceză, provencal, retro-vintage, shabby chic, vernacular
Localizare: rural
FUNCȚIUNE: bucătărie, dining, dormitor, grădină, living, loc de joacă, ogradă, piscina, rezidențial, reședință, terasă acoperită, terasă neacoperită
TAG-uri GENERALE: dale de piatră, grinzi de lemn, materiale tradiționale, mobilier rustic, obloane de lemn, pardoseală din piatră naturală, pardoseală din teracotă, pavaj din cărămidă, peluză, pian, reședință de vacanță, scară elicoidală
Priveliste exterioara: da
Suprafata Exterioara: 5000 mp
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Locuri de parcare: da
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
cover_image
Această locație boemă din sudul Franței este amplasată la 20 minute de Cannes și include o vilă principală cu 4 dormitoare și două corpuri anexă amplasate în apropierea unei piscine șarmante.

Spațiul care se întinde pe o suprafață de aprox. 5000mp cuprinde locuri de joacă pentru copii, dotări pentru activități de relaxare și mai multe locuri de parcare. Amplasamentul la înălțime permite vizibilitate directă înspre peisajul înconjurător, dealurile și munții din apropierea regiunii Valbonne, marea Mediteraneană și palatul Castellaras.

Clădirea principală cuprinde o bucătărie deschisă cu o zonă de dining care poate fi prelungită și în exterior cu un spațiu pentru barbeque. Pardoseala din teracotă, mobilierul rustic și ferestrele cu obloane din lemn, conturează caracterul provencal al proprietății.
61