VASILE SION 1-9

bucurești_RO

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
Localizare: central, urban
FUNCȚIUNE: dormitor, living
TAG-uri GENERALE: design contemporan, dușumea, structură de beton
Inaltime etaj: 2.5
Mobilat: da
Suprafata Interioara: 80
Priveliste exterioara: nu
UTILITĂȚI
AC: da
Electricitate: da
Internet: da
Toalete: da
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Nivel poluare fonica: da
Locuri de parcare: nu
INFORMAȚII IMPORTANTE
Mutare mobila: da
Vopsire pereti: nu
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
cover_image
Acest apartament modern, aflat în zona centrală a Bucureștiului, în imediata vecinătate a Parcului Cișmigiu, propune o atmosferă prietenoasă și relaxantă, cu o notă de modestie și eleganță generată de amenajarea în stil minimalist. Apartamentul cuprinde un vestibul, o bucătărie, un living, două dormitoare și o baie.

Livingul beneficiază de o extensie, un balcon închis cu loc pentru 3 tabureți înalți și o masă tip bar pe locul peretelui despărțitor. În zona de lounge se află o canapea simplă, gri, două fotolii cu structură metalică în forme organice și o masă de cafea cu blat alb, un televizor cu o comodă și un dressing încastrat în întreaga lungime a peretelui. Ușile acestuia sunt placate cu oglinzi ce amplifică spațiul.

Dormitorul principal este mobilat simplu – un pat dublu, o noptieră și o comodă și prezintă un mic balcon cu o masă și un scaun. Al doilea dormitor, mai mic, conține de asemenea un pat dublu și prezintă finisaje contrastante, ce combină suprafețe albe, cu beton aparent și oglindă.

Per ansamblu, amenajarea de inspirație scandinavă îmbină tonuri neutre de bej și gri cu accente de roz, albastru sau negru. Toate spațiile sunt înviorate de prezența plantelor, ce completează paleta cromatică și aduc un plus de textură.
28