Zambilelor 13 A

snagov_RO

CARACTERISTICILE LOCAȚIEI
STIL: boem, chic, shabby chic
Localizare: lac, peri-urban, rural
FUNCȚIUNE: baie, bucătărie, dining, dormitor, garaj, loc de joacă, lounge, ogradă, reședință, spațiu de joacă, terasă, terasă neacoperită, wc
TAG-uri GENERALE: biblioteca, dușumea, mansardă, peluză, reședință de vacanță, șemineu
Priveliste exterioara: da
Inaltime etaj: 3.2 m
Mobilat: da
UTILITĂȚI
AC: da
Electricitate: da
Internet: da
Toalete: da
FACILITĂȚI
Acces cu masina: da
Locuri de parcare: da
Nivel poluare fonica: nu
INFORMAȚII IMPORTANTE
Mutare mobila: da
Vopsire pereti: nu
PRET / ZI (€): disponibil la cerere
Această locuință fermecătoare, cu o grădină generoasă și liniștită, se află la doar câțiva kilometri distanță de București, pe malul lacului Snagov.

Reședința include o casă principală, o anexă pentru oaspeți, o casă pentru bărci și un studio de garaj, plus grădini spațioase. Locuința principală are la parter o bucătărie, un dormitor mic și o baie completă cu duș la parter. Zona de living este generoasă, proiectată în formă de L, ce se prelungește într-o o mică zonă de birou, cu o bibliotecă din stejar încastrată, din perete în perete. Zona de dining din bucătărie se desfășoară în jurul unei mese vechi din lemn de stejar. Primul etaj are 2 dormitoare cu 2 băi proprii, un dormitor matrimonial cu pat king-size și o cameră pentru copii cu 2 paturi de o persoană. Toate dormitoarele sunt dotate cu aer condiționat.

Anexa are un dormitor dublu plus baie proprie și terasă. Studioul este situat deasupra garajului pentru 2 mașini și cuprinde o zonă de dormit, un living mic și o chicinetă, plus o baie.

Casa pentru bărci arela etaj un lounge, o chicinetă, un balcon și un ponton cu vedere la lac.

În curte, se află o structură complexă pentru joacă realizată în jurul unei sălcii.
81