ÎNCREDERE ȘI RESPECT ETIC

scopul nostru este să creștem un parteneriat pe termen lung

valori

Echipa noastră are ani de experiență în facilitarea locațiilor și înțelegerea cerințelor tehnice și de management ale producătorilor. 

De-a lungul timpului, am construit o rețea de colaboratori bazată pe încredere și pe respect etic pentru cunoașterea industriei.

_VIABILITATE

Necesitățile specifice producțiilor de film se află la baza criteriilor noastre de cercetare pentru dezvoltarea platformei cu noi locații.

_DIVERSITATE

Înțelegem provocările creative implicate în procesul de producție. Pentru aceasta suntem în permanență preocupați de extinderea diversității colecției noastre de locații.

_DEDICARE

Nu este întâmplător faptul că am creat această platformă pentru voi. Suntem dedicați muncii noastre, avem cunoștințele necesare pentru implementare și ne dorim să împingem mai departe limitele acestei industrii.

RESPONSABILITĂȚi

_PENTRU PRODUCĂTORI:

Informează echipa cu privire la standardele de conduită pe teren. Ești responsabil de oamenii tăi.

În special pe durata producțiilor nocturne, consideră minimizarea poluării fonice pentru a evita deranjarea vecinilor cât mai mult posibil.

Protejează suprafețele și mobilele din locație care nu sunt folosite pentru filmări/photoshooting și nu sunt confirmate ca rezervate.

Verifică locația înainte să pleci și asigură-te că spațiul este curat și că locația arată ca la început, cu toate piesele la locul lor. 

_PENTRU PROPRIETARI:

Stabilește priorități cu privire la cât de mult dorești să te implici în acest demers.

Fii onest, clar și cât mai specific posibil în comunicarea aspectelor legate de utilizarea spațiului.

Rămâi deschis și flexibil cu privire la disponibilitatea rezervării locației tale.

Dacă nu te simți confortabil, poți respinge anumite rezervări. Exprimă-ți îngrijorarea încă de la început astfel încât să înțelegem și să ținem cont de prioritățile tale.

Obiectivul nostru este să creștem un parteneriat pe termen lung.