O LOCAȚIE ADECVATĂ

nu este doar o chestiune de stil sau design
ÎN CĂUTAREA DIVERSITĂȚII

Proprietățile de interes pentru noi variază de la case contemporane, apartamente moderniste sau impovizații rezidențiale clasiciste, la situri industriale, antrepozite, spații comerciale sau de birouri, ori ample ansambluri de dezvoltare imobiliară.

NECESITĂȚILE PRODUCĂTORILOR

Totul pornește de la disponibilitatea gazdelor de a-și deschide proprietățile și de la a-și dori să fie parte a poveștilor intrigante din spatele producțiilor de film sau campaniilor de PR.

Sunt importante de considerat suprafețe ample pentru accesul echipajelor și echipamentelor în zonă și spații dedicate pentru parcare și instalarea bazei tehnice în apropiere.

Un alt aspect important de luat în seamă este poluarea fonică.

DEDESUBTURILE INDUSTRIEI

Filmarea producțiilor video, sau pregătirea sesiunilor de photoshooting pot fi o reală provocare pentru ritmul activităților curente. De regulă, echipele de teren implică un număr semnificativ de participanți și necesită condiții speciale de acces la utilități.

Prevenirea vecinilor și obținerea acordului din partea proprietarilor direct afectați sunt importante. Asigurarea unui bun punct de contact pe teren, de asemenea, ajută.

Obținerea de avize pentru filmare, eliberarea străzilor și rezervarea de locuri de parcare sunt adesea necesare, precum și asigurarea unei baze pentru servicii logistice.