POLITICĂ DE UTILIZARE ACCEPTABILĂ

21 . 10 . 2019

www.boxofficelocations.ro este un website operat de DESIGNBOX CREATIVE S.R.L. Suntem înregistrați la Registrul Comerțului București sub nr. 34061150. Numărul nostru de identificare este J40 / 1298/2015 și avem sediul social la B-dul Nicolae Bălcescu, S1, București, nr. 24.

Această Politică de Utilizare Acceptabilă se aplică tuturor informațiilor, sub orice formă, referitoare la activitățile comerciale ale Designbox Creative la nivel mondial și la toate informațiile gestionate de Designbox Creative pe website-ul www.boxofficelocations.ro referitoare la alte organizații cu care se ocupă. Această politică acoperă, de asemenea, toate facilitățile IT și de comunicații informaționale operate de Designbox Creative sau în numele său. Această politică se aplică tuturor utilizatorilor și vizitatorilor acestui website.

Designbox Creative a creat www.boxofficelocations.ro pentru a informa personal colaboratorii și potențialii colaboratori despre serviciile furnizate.

Când utilizezi acest website, accepți implicit și necondiționat termenii și condițiile care prevalează asupra oricărui alt acord pe care îl poți avea cu noi, cu toți membrii rețelei noastre sau doar cu unii dintre ei.

Dacă nu ești de acord cu acești termeni de utilizare, nu trebuie să utilizezi website-ul nostru.

CONTROL ASUPRA ACCESĂRII COMPUTERULUI

Accesul la sistemele IT ale Designbox Creative este controlat prin utilizarea ID-urilor de utilizator și a parolelor. Toate ID-urile de utilizator și parolele sunt atribuite în mod unic unor persoane numite și, în consecință, aceste persoane sunt responsabile pentru toate acțiunile din sistemele IT ale Designbox Creative.

UTLIZĂRI INTERZISE

Este interzisă utilizarea acestui website în orice mod care încalcă orice lege sau reglementare locală, națională sau internațională aplicabilă și în orice mod care este ilegal sau fraudulos sau are vreun scop sau efect ilegal ori fraudulos.

Este interzis să trimiți, să primești în cunoștință de cauză, să încarci, să descarci, să utilizezi sau să reutilizezi orice material legat de acest website care nu respectă specificațiile de conținut, prezentate mai jos și să reproduci, duplici, copiezi sau să revinzi orice parte din websiteul nostru.

SPECIFICAȚII PRIVIND CONȚINUTUL

Specificațiile detaliate mai jos se aplică tuturor materialelor legate de website-ul nostru și oricăror servicii interactive asociate acestuia. Standardele se aplică atât fiecărei părți cât și întregului său.

Informațiile trebuie să fie precise, reale și în conformitate cu legislația aplicabilă în România și în orice țară din care sunt publicate.

Contribuțiile nu trebuie să conțină niciun material injurios, obscen, ofensator, instigator la ură sau inflamator, să promoveze materiale sexuale explicite, violență sau discriminare bazate pe rasă, sex, religie, naționalitate, dizabilitate, orientare sexuală sau vârstă sau orice activitate ilegală. De asemenea, nu trebuie să încalce niciun drept de autor, drept de bază de date sau marcă comercială a niciunei alte entități.

INFORMAȚII DESPRE PRODUSE ȘI SERVICII

Aceste pagini sunt o prezentare generală a serviciilor oferite de Designbox Creative prin intermediul website-ului www.boxofficelocations.ro. Imaginile de pe website au caracter ilustrativ și nu generează răspundere pentru Designbox Creative.

Nici o informație de pe acest website, despre serviciile disponibile nu ar trebui considerată o ofertă. Acest website nu conține sfaturi sau recomandări cu privire la decizie. Designbox Creative nu garantează că informațiile de pe acest website nu conțin erori.

Orice persoană care dorește să obțină informații și / sau servicii de cumpărare prezentate pe acest website este rugată să contacteze Designbox Creative pentru detalii despre disponibilitate, condiții contractuale, prețuri și taxe.

Designbox Creative își rezervă dreptul de a schimba ocazional informațiile conținute pe acest website fără notificare prealabilă.

Designbox Creative vă stă la dispoziție pentru orice informații, în special cu privire la prețuri, la disponibilitatea serviciilor furnizate, precum și la cele mai recente evoluții ale acestora.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Drepturi de autor
Designbox Creative deține acest website. Toate materialele și lucrările integrate din acest website sunt proprietatea Designbox Creative sau a terților care au autorizat Designbox Creative să le folosească.

Serviciile conținute pe acest website sunt protejate în conformitate cu prevederile legale referitoare la drepturile de autor și / sau drepturile de proprietate intelectuală.

Reproducerea pe hârtie sau în formă digitală a website-ului menționat mai sus și / sau a modelului de gestionare și utilizare a serviciilor reprezentate pe website sunt autorizate numai pentru uz personal. Este exclusă orice utilizare în scop publicitar și / sau comercial și / sau generale, astfel încât să respectă legile referitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepția condițiilor menționate mai sus, orice reproducere, reprezentare, utilizare sau modificare a site-ului sau a unor părți ale acestuia fără acordul prealabil scris al Designbox Creative este strict interzisă și pedepsită în condițiile legii scrise pentru moment.

Aceste pagini sunt o prezentare generală a serviciilor oferite de Designbox Creative. Imaginile de pe website au caracter ilustrativ și nu generează răspundere pentru Designbox Creative. Designbox Creative este proprietarul sau licențiatul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală aferente acestui website și a materialului publicat. Conținutul este protejat de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Este interzisă modificarea conținutului tipărit sau a copiilor digitale ale materialelor pe care le-ați imprimat sau descărcat în orice formă și nu aveți dreptul de a utiliza nicio parte a conținutului de pe acest website în scop comercial fără a obține o licență în acest sens de la Designbox Creative sau licențiatorii noștri.

Atunci când utilizezi oricare dintre materialele care fac parte din acest website, este obligatoriu să creditezi autorii, așa cum sunt menționați pe www.boxofficelocations.ro

Dacă imprimi, copiezi sau descarci orice parte a website-ului nostru, încalci acești termeni de utilizare, iar dreptul de a folosi website-ul nostru va înceta imediat și, la opțiunea noastră, va trebui să returnezi sau să distrugi copii ale materialelor pe care le-ai realizat.

CONȚINUT ÎNCĂRCAT DE LA ALTE WEBSITE-uri

Articolele de pe acest website pot include conținut încorporat de pe alte website-uri. Acest conținut se comportă exact ca și cum vizitatorul ar vizita website-ul sursă.

LIMITARE A RĂSPUNDERII

Utilizarea acestui website este un risc propriu asumat. În orice caz, Designbox Creative, afiliații, independenți sau împreună, nu pot fi responsabili pentru daune directe sau indirecte și în special pentru daune materiale, pierderi de date sau programe, daune financiare rezultate din accesul sau utilizarea acestui website sau a tuturor website-urilor conectate la acesta.

Conținutul website-ului este prezentat fără nicio garanție de niciun fel.

Informațiile despre servicii și caracteristici corespund unei definiții la momentul redactării sau actualizării diverselor pagini ale website-ului. Acestea sunt furnizate numai pentru informare și, prin urmare, nu sunt și nu ar trebui considerate o ofertă contractuală de la Designbox Creative sau afiliații săi.

Designbox Creative nu poate garanta sau controla actualitatea și acuratețea informațiilor de pe website-urile terță parte la care se face trimitere prin site-ul www.boxofficelocations.ro.

Accesul la serviciul afișat pe site-ul web poate fi supus unor restricții. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că legea țării în care este stabilită conexiunea vă autorizează să accesați site-ul nostru.

LEGI APLICABILE

Acești termeni generali, precum și orice dispută în legătură cu sau care rezultă din prevederile acestor termeni și condiții sau utilizarea acestui website sunt supuse legislației române. În caz de dispută, numai instanțele române vor fi considerate competente.

ACTUALIZAREA CONDIȚIILOR GENERALE

Designbox Creative își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment accesul websiteului și a condițiilor generale. Aceste modificări și actualizări sunt aplicabile utilizatorului după ce au fost publicate pe site-ul web. Prin urmare, utilizatorul ar trebui să se raporteze în mod regulat la această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile în vigoare.

CONFIDENTIALITATE

În calitate de autor / proprietar / administrator al website-ului www.boxofficelocations.ro, Designbox Creative se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor furnizate de utilizatori în accesarea și completarea formularului electronic de contact.

Designbox Creative utilizează metode, tehnici, politici și proceduri interne de securitate aplicabile angajaților și colaboratorilor pentru a proteja datele cu caracter personal colectate și pentru a asigura persoanelor care trimit date cu caracter personal că acestea nu vor fi dezvăluite terților decât conform legislației.

DATE PERSONALE

Fiind preocupat în special de transparența și protecția drepturilor tale, Designbox Creative nu va obține informații care să le permită terților să te identifice personal, decât dacă ești de acord cu această operațiune. Nu vom utiliza în mod comercial datele colectate, chiar și parțial, fără consimțământul prealabil al furnizorilor. Aceste informații sunt confidențiale și sunt păstrate de Designbox Creative și de afiliații săi, în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Conform acestei legi, aveți următoarele drepturi: dreptul la informație, accesul la date, intervenția asupra datelor, dreptul de a vă opune, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției. Oricine vizitează website-ul www.boxofficelocations.ro și furnizează date cu caracter personal își dă acordul expres și fără echivoc pentru următoarele:

  • de a primi e-mailuri și buletine informative Designbox Creative;
  • de a permite procesarea datelor personale pentru cercetarea de piață sau pentru transmiterea materialelor promoționale specifice marketingului direct, de către Designbox Creative sau de către partenerii săi;
  • gestionarea cererilor, întrebărilor și reclamațiilor. Designbox Creative va păstra aceste informații confidențiale, cu excepția informațiilor cerute de autoritățile legale. Designbox Creative nu va închiria și nu va vinde baza de date către terți.

DATE NON-PERSONALE

Informațiile non-personale furnizate de utilizatorii website-ului sunt utilizate pentru a crea și propune produse și servicii adaptate preferințelor lor.

Este posibil să obținem informații în mod automat, dar acestea nu pot fi asociate niciunei persoane în niciun caz. Aceste informații se referă la tipul de browser utilizat, platforma computerului și numele de domeniu prin care este accesat site-ul nostru

"COOKIES"

Un 'cookie' este un mic bloc de date trimis browserului dumneavoastră de un server web și stocat pe hard disk-ul computerului.

De la prima vizită pe site-ul nostru web, este posibil să introducem un cookie în computer.

Când vizitezi website-ul nostru, utilizăm cookie-uri pentru a colecta automat informații tehnice care ar putea identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet utilizat pentru navigarea site-ului nostru web, sistemul dumneavoastră de operare, numele de domeniu sau gazda de domeniu prin care utilizatorul navighează pe site.

Scopul principal al utilizării cookie-urilor este să te ajute să ai o experiență de navigare mai bună și să îți oferim conținut adaptat intereselor și preferințelor tale. Ca atare, în măsura în care ai consimțit la utilizarea cookie-urilor, vom folosi cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență personalizată și relevantă a navigării pe site-ul nostru web și pentru a înțelege modul în care interacționezi cu conținutul nostru publicitar.

Nu vom folosi cookie-uri în alte scopuri decât cele menționate în prezent.

Poți respinge inserarea cookie-urilor prin setarea browserului în acest mod. Majoritatea browserelor acceptă cookie-urile, dar utilizatorii pot seta browserele să le refuze și le pot șterge ori de câte ori doresc. Poți controla și / sau șterge cookie-urile după cum dorești. Poți șterge toate cookie-urile care sunt deja pe computerul tău și poți seta cele mai multe browsere pentru a preveni plasarea acestora. Dacă faci acest lucru, totuși, este posibil să fii nevoit să reglezi manual anumite preferințe de fiecare dată când vizitezi un website și este posibil ca anumite servicii și secțiuni să nu funcționeze.

Poți bloca / dezactiva cookie-urile în setările browserului tău web. Cu toate acestea, dacă utilizezi setările browserului pentru a bloca toate cookie-urile (inclusiv cookie-urile esențiale), este posibil să nu poți accesa toate sau părți ale website-ului nostru, deoarece acestea pot fi strict necesare pentru funcționarea site-ului.

Acest site utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză a traficului deținut de Google, Inc. și implicit cookie-uri. Tipuri de cookie-uri utilizate: performanța site-ului, analiza vizitatorilor pentru retargeting și publicitate. Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal și nu identifică personal vizitatorii site-ului web, dar sunt utilizate pentru a-ți oferi conținut personalizat preferințelor tale în timpul navigării pe Internet.

Dacă dorești să afli mai multe despre modul în care cookie-urile sunt legate de publicitatea online, consultează site-ul http://www.youronlinechoices.com/ro/.

Pentru a vizualiza „Termenii și serviciile” Google Analytics, accesați linkul http://www.google.com/analytics/tos.html.

CÂT TIMP ÎȚI PĂSTRĂM DATELE

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate la nesfârșit. Astfel putem recunoaște și aproba orice comentarii de urmărire în mod automat în loc să le păstrăm într-o coadă de moderație.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă există), stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția faptului că nu își pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului web pot vedea și edita informațiile respective.

CE DREPTURI AI ASUPRA DATELOR TALE

Dacă ai un cont pe acest site sau ai lăsat comentarii, poți solicita să primești un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv orice date pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, poți solicita să ștergem orice date cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Aceasta nu include date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

MODIFICĂRI ALE ACESTOR TERMENI

Putem revizui aceste condiții de utilizare în orice moment, modificând această pagină. Te rugăm să verifici această pagină din când în când pentru a lua la cunoștință orice modificări pe care leam făcut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru tine.

MODIFICĂRI ALE WEBSITE-ului

Este posibil să actualizăm site-ul nostru web din când în când și putem modifica conținutul în orice moment. Nu garantăm că website-ul nostru sau orice parte a acestuia nu vor fi eronate.

ACCESSAREA WEBSITE-ului

www.boxofficelocations.ro este disponibil gratuit.

Putem suspenda sau schimba tot sau orice parte a website-ului nostru fără o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători în cazul în care, din orice motiv, website-ul nostru nu este disponibil în orice moment sau o perioadă anume.

Utilizatorii website-ului sunt direct responsabili în a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru web.

De asemenea, este responsabilitatea utilizatorilor de a se asigura că toate persoanele care accesează www.boxofficelocations.ro prin conexiunea personală de internet sunt conștienți de acești termeni de utilizare și de alți termeni și condiții aplicabile și că se conformează acestora.